VENTANA: DÉ BBQ SPECIALIST

We kunnen het er unaniem over eens zijn: een stukje vlees, vis of groente van het rooster is in principe van zichzelf al ontzettend lekker. Maar zeg nu zeg, je kunt er nog veel meer uit halen. De juiste BBQ spullen zijn daarvoor onmisbaar. Deze maken je barbecue niet alleen veelzijdiger, maar ook leuker én gemakkelijker in gebruik. En extra prettig, ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef.

Bij BBQ accessoires kun je denken aan speciale grill- en bakplaten, barbecuegereedschap, houtskool, rookhout, briketten, rubs en sauzen. Verder hebben we ook tal van andere musthave accessoires, waaronder tenderflames, handschoenen, pizzastenen, thermometers en kookboeken. Kortom, alle BBQ benodigdheden die je zoekt vind je bij Ventana Outdoor, het hele jaar door! Wij bieden een ruim assortiment van topmerken als Bastard, Grill Guru, Home Fires, Primo, Traeger, Grate Goods en nog heel veel meer!

ADVIES OP MAAT
Zoveel verschillende spullen om aan te schaffen voor de BBQ, maar waar moet je beginnen? Wij kunnen ons goed voorstellen dat het grote aanbod overweldigd kan zijn. Als echte barbecue speciaalzaak helpen we je graag bij het uitzoeken van topmateriaal zodat je het grillen naar een hoger niveau kunt tillen.

DE PERFECTE BARBECUE

Heb je al een keuze kunnen maken, dan kun je in onze webshop terecht voor zowel accessoires als barbecues zelf. Ben je er nog niet helemaal uit, kom dan vooral bij ons langs. De perfecte BBQ koop je namelijk niet zomaar uit een boekje. Barbecueën is een beleving voor het hele gezin, dat moet je voelen, zien en vooral ervaren. Heb je eenmaal de juiste gevonden, dan is dat echt een aanwinst voor je tuin of in de buitenkeuken.  Daar wil je dan natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Onze specialisten helpen je graag op weg.
Barbecueën is niet per se iets voor in de zomer. Een Kamado Joe, Bastard 0f Prima kan gewoon 365 dagen per jaar buiten blijven staan om de lekkerste gerechten op te bereiden. Zo verras je je gezin of vrienden met de heerlijkste creaties, elke keer opnieuw.
Vlees, vis of groenten, het maakt allemaal niet uit. Zelfs desserts kun je prima maken op de BBQ. Sterker nog, een appeltaart smaakt dan juist het allerlekkerst! Je bent van harte welkom in onze showroom als je op zoek bent naar het juiste advies voor je BBQ, houtskool of accessoires.

RUBS EN SAUZEN

Als smaakmaker hebben wij gekozen voor de producten van Grate Goods: authentieke, pure, maar vooral (h)eerlijke sauzen, rubs en pekel. Grate Goods mag zich wereldkampioen BBQ noemen en mocht in datzelfde jaar de internationale ‘Whole Hogg Award’ in ontvangst nemen. Met ruim vijfentwintig jaar inspiratie en kennis vanuit Amerika op zak produceren zij de meest unieke barbecueproducten voor echte liefhebbers. Zij maken van iedere achteruinbarbecuer een echt BBQ koning(in).

BBQ ACCESSOIRES

Die rokerige saus op een sappige pulled pork. Of de smeltende kruidenboter die perfect samengaat met groene asperges… Dat soort kleine extra’s tillen soms nét iets dat al goed was naar een hoger niveau. Het hebben van de juiste BBQ spullen draagt hier zeker aan bij. Voor diverse accessoires waaronder tangen, schalen, handschoenen, thermometers en spatels kun je bij ons als barbecue specialist terecht.
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!