VENTANA: DÉ BBQ SPECIALIST

Een stukje vlees, vis of groente van het rooster is van zichzelf al ontzettend lekker, maar je kunt nog veel meer uit halen. De juiste BBQ benodigdheden zijn daarvoor onmisbaar. Ze maken je barbecue veelzijdiger, veiliger, leuker én gemakkelijker in gebruik. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef.

Denk bijvoorbeeld aan speciale grill- en bakplaten, barbecuegereedschap, houtskool, rookhout, briketten, rubs en sauzen. Maar natuurlijk ook een tal van musthave accessoires zoals tenderflames, handschoenen, pizzastenen, thermometers en kookboeken. Kortom, alle BBQ benodigdheden die je zoekt vind je bij Ventana Outdoor, het hele jaar door! Wij bieden een ruim assortiment van topmerken als Bastard, Grill Guru, Home Fires, Primo, Traeger, Grate Goods en nog heel veel meer!

ADVIES OP MAAT
Met zoveel verschillende accessoires kunnen we ons goed voorstellen dat je niet helemaal weet wat je precies nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken en zo je familie en vrienden te imponeren. Als echte BBQ speciaalzaak helpen we je graag aan topmateriaal zodat je het grillen naar een hoger niveau kunt tillen.

DE PERFECTE BARBECUE

Dé perfecte BBQ koop je niet zomaar uit een boekje. Barbecueën is een beleving voor het hele gezin. Om de juiste keuze te kunnen maken moet je het voelen, zien en vooral ervaren. Heb je eenmaal de juiste gevonden, dan is het een echte aanwinst voor je tuin of in de buitenkeuken. Daar wil je – uiteraard – jaren plezier aan beleven. Onze specialisten helpen je dan ook graag op weg.
Het hele jaar buiten koken? Dat kan! Of je nu een Kamadoe Joe, Bastard of Primo hebt, allen kunnen prima 365 per jaar buiten blijven staan om de lekkerste gerechten op te bereiden. Zo verras jij telkens weer je gezin of vrienden met de smaakvolste creaties.
Of je nu kiest voor vlees, vis of groenten, het maakt allemaal niet uit. Zelfs desserts als appeltaart smaakt het allerlekkerst als hij uit de barbecue komt, echt waar. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom als je op zoek bent naar het juiste advies voor je BBQ, houtskool of accessoires.

RUBS EN SAUZEN

Zowel in onze showroom als webshop vind je heerlijke producten van Grate Goods: authentieke, pure, maar vooral (h)eerlijke sauzen, rubs en pekel. Grate Goods is bekroond tot wereldkampioen en BBQ en mocht in datzelfde jaar de internationale ‘Whole Hogg Award’ in ontvangst nemen. Met hun ruim vijfentwintig jaar inspiratie en kennis uit Amerika produceren zij unieke barbecueproducten voor echte smaakmakers. Zij maken van iedere achteruinbarbecuer een echt BBQ koning(in).

BBQ ACCESSOIRES

Van de rokerige saus op een sappige pulled pork tot de smeltende kruidenboter op groene asperges… Soms zijn het nét de kleine extra’s die iets dat al goed was naar een hoger niveau tillen. De juiste BBQ benodigdheden dragen hier zeker aan bij. Voor diverse accessoires waaronder tangen, schalen, handschoenen, thermometers en spatels kun je bij ons als BBQ specialist terecht.
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!