BBQ + FIREPLACE = COZY FOOD

De braais van Home Fires zijn barbecues en open haarden in één en staan voor gezelligheid in combinatie met heerlijk eten. Een pure beleving die je deelt met vrienden en familie. Hoewel eten bereiden op houtskool al zo oud is als de mensheid, hebben ze in Zuid Afrika de braai tot een kunst verheven. Maar gelukkig vind je vandaag de dag overal te wereld echte braai liefhebbers.

VAN HAARD TOT BUITENKEUKEN

Ga je voor een perfecte braai, dan begint dat met een stevig vuur en goed gezelschap. Met elkaar bouw je van houtblokken een mooi vuur, waardoor je houtskool krijgt die al jouw gerechten de echte pure smaak geeft. Een braai is dus zoveel meer dan alleen een barbecue waarbij wat kolen verhit en vlees, vis of groenten grilt. Voor een goede braai neem je de tijd, voor je vuur, voor je gerechten en vooral voor de mensen om je heen.
EINDELOZE MOGELIJKHEDEN
Een braai is de ideale basis voor een rijke en gevarieerde maaltijd. Deze keuken biedt eindeloze mogelijkheden en dat geldt eigenlijk ook voor de verschillende soorten braais. Zo kun je kiezen uit een mobiele of vrijstaande braai in je tuin of onder je veranda, maar ook complete inbouw braais in je buitenkeuken. Ook binnen kun je genieten van alles wat een braai jou te bieden heeft.

BEKIJK LIVE ONZE HOME FIRE BRAAIS

Bij een braai gebruik je het vuur voor veel meer dan alleen koken. Het vormt de basis voor de lekkerste gerechten waar je samen met anderen maximaal van geniet. Dát is de essentie van de braai.
Heb je één keer van de braai genoten, dan ben je voor altijd verkocht. En daar worden wij blij van! Het team van Ventana Outdoor inspireert en adviseert je graag over de verschillende soorten braais, recepten én nieuwste inzichten. Dus zien we je snel in onze showroom?
over ons
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!