TOUGH, RECOGNIZABLE & FUNCTIONAL

Creatieve en eigentijdse ontwerpen, inspelend op de huidige trends, maar altijd met een zekere robuustheid die een lange levensduur garandeert, dát is Bonfeu. Wat ooit begon als een simpele maar goede tuinhaard, is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van tuinhaarden en vuurschalen in zowel binnen- als buitenland.

VAN HAARD TOT BUITENKEUKEN

Met Bonfeu haal je een echte eyecatcher in je tuin. Onze collectie bestaat uit prachtige tuinhaarden, vuurschalen en tal van accessoires waar je hebberig van wordt. Zo kunnen een aantal modellen eenvoudig worden uitgebreid met grillroosters en plancha’s, et voilà, je eigen buitenkeuken is een feit!
ALLE BONFEU ACCESSOIRES
In onze showroom vind je diverse Bonfeu accessoires die je kunt gebruiken voor zowel de haarden als de kachels. Van grills en plancha’s tot spatels en braadplanken, met deze kookbenodigdheden sta jij in no time de lekkerste gerechten te kokkerellen. Ook hebben we kachelpijpen en verbindingsstukken waarmee je je haard eenvoudig kunt uitbreiden en regenkappen en -deksels om jouw Bonfeu te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.

BEKIJK LIVE ONZE BONFEU HAARDEN

Bonfeu staat voor hoogwaardige producten gemaakt van weerbestendig 3mm dik CortenSteel. Met het design focussen ze zich niet alleen op functionaliteit, maar bovenal ook op samenzijn en dit zie je terug in het complete assortiment.
Benieuwd naar de Bonfeu collectie? Kom dan langs in onze showroom en bekijk al onze modellen. Het team van Ventana Outdoor voorziet je van persoonlijk advies zodat jij naar huis gaat met de tuinhaard die precies bij jou past. Want met Bonfeu ervaar je het buitenleven zoals het bedoeld is.
over ons
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!