VENTANA OUTDOOR LIVING SHOWROOM

In onze Showroom te IJsselstein ervaar je het complete outdoor leven! Laat je adviseren en inspireren door één van onze ervaringsdeskundige en maak jouw buitenleven compleet met behulp van ons uitgebreide assortiment.

  • BBQ & Accessoires
  • Keramisch Grillen
  • Tuin- & Sfeerhaarden
  • Overkappingen & Buitenkeukens

Bezoekadres onze showroom: Swammerdamweg 14a, 3401 MP, IJsselstein
BBQ’S, GRILLS, TUIN- & SFEERHAARDEN
In onze showroom vind je een ruime keuze aan barbecues, smokers en grills. Onze ervaren Outdoor adviseurs vertellen je er alles over in geuren en kleuren. Naast een passend advies kunnen wij je ook helpen aan accessoires, kruiden en marinades.

OUTDOOR ACCESSORIES

Als je onze showroom bezoekt zal je snel duidelijk worden dat wij graag een totaalaanbieder willen zijn. Zo is Ventana Outdoor Living ook ontstaan. De mannen achter de showroom zijn zelf ook passievol outdoor specialist. Zij realiseren zich heel goed dat het prettig is om alles onder 1 dak te houden. Daarin mogen bepaalde accessoires als bijv. kolen, bricks etc niet ontbreken.

COSI FIRES DEALER

Daarom hebben wij sinds de opening een mooie Cosi Fires display in onze showroom. Naast de sfeerhaarden en tuinhaarden van Cosi vind je bij ons in de showroom ook kleden, olielampen en warmte kussens. Ideaal om jouw buitenverblijf verder af te maken. Mis je dan nog een luxe lounge set? Die kun je ook bewonderen in onze showroom.

BEN JIJ EEN BUITEN-KEUKEN-PRINS(SES)?

Ben jij zo’n held in de buitenkeuken? Dan kun jij vast je lol op in onze showroom! Want staat je lekker droog onder je overkapping met een warme Q dan wil je natuurlijk niet misgrijpen! Daarom bieden wij ook tal van extra accessoires aan op het gebied van buiten koken. Denk aan alle producten van GrillGuru of Kamado Joe. Maar ook de kruiden en marinades van Grate Foods.

HET COMPLEET PLAATJE

Stel je eens voor: een mooie zonnige namiddag. In jouw tuin staat een ruime overkapping met loungeset en buitenkeuken. Dan heeft dat vaak nog geen sfeer! Bij Ventana Outdoor Living hebben wij ook daar aan gedacht! Neem bijvoorbeeld de producten van Cosi Fires, maar ook ander decoratie materiaal uit onze showroom.
over ons
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!