VENTANA OUTDOOR LIVING SHOWROOM

In onze Showroom te IJsselstein ervaar je het complete outdoor leven! Laat je adviseren en inspireren door één van onze ervaringsdeskundige en maak jouw buitenleven compleet met behulp van ons uitgebreide assortiment.

 • BBQ & Accessoires
 • Keramisch Grillen
 • Tuin- & Sfeerhaarden
 • Overkappingen & Buitenkeukens

Bezoekadres onze showroom: Swammerdamweg 14a, 3401 MP, IJsselstein
Showroom Ventana Outdoor Living IJsselstein
BBQ’S, GRILLS, TUIN- & SFEERHAARDEN

In onze showroom vind je een ruime keuze aan barbecues, smokers en grills. Onze ervaren Outdoor adviseurs vertellen je er alles over in geuren en kleuren. Naast een passend advies kunnen wij je ook helpen aan accessoires, kruiden en marinades.

MERKEN BBQ’S & GRILLS

 • KAMADO JOE
 • PRIMO GRILL AND SMOKERS
 • GRIZZLY GRILLS
 • GRILL GURU
 • TRAEGER GRILLS

MERKEN HAARDEN

 • BONFEU
 • HOMEFIRES

OUTDOOR ACCESSORIES

Als je onze showroom bezoekt zal je snel duidelijk worden dat wij graag een totaalaanbieder willen zijn. Zo is Ventana Outdoor Living ook ontstaan. De mannen achter de showroom zijn zelf ook passievol outdoor specialist. Zij realiseren zich heel goed dat het prettig is om alles onder 1 dak te houden. Daarin mogen bepaalde accessoires als bijv. kolen, bricks etc niet ontbreken.

COSI FIRES DEALER

Daarom hebben wij sinds de opening een mooie Cosi Fires display in onze showroom. Naast de sfeerhaarden en tuinhaarden van Cosi vind je bij ons in de showroom ook kleden, olielampen en warmte kussens. Ideaal om jouw buitenverblijf verder af te maken. Mis je dan nog een luxe lounge set? Die kun je ook bewonderen in onze showroom.

Ventana Showroom Cosi Fires verkooppunt
BEN JIJ EEN BUITEN-KEUKEN-PRINS(SES)?

Ben jij zo’n held in de buitenkeuken? Dan kun jij vast je lol op in onze showroom! Want staat je lekker droog onder je overkapping met een warme Q dan wil je natuurlijk niet misgrijpen! Daarom bieden wij ook tal van extra accessoires aan op het gebied van buiten koken. Denk aan alle producten van GrillGuru of Kamado Joe. Maar ook de kruiden en marinades van Grate Foods.

DECORATIE + COMPLEET PLAATJE

Stel je eens voor: een mooie zonnige namiddag. In jouw tuin staat een ruime overkapping met loungeset en buitenkeuken. Dan heeft dat vaak nog geen sfeer! Bij Ventana Outdoor Living hebben wij ook daar aan gedacht! Neem bijvoorbeeld de producten van Cosi Fires, maar ook ander decoratie materiaal uit onze showroom.

PLANNEN VOOR DE TOEKOMST

Ventana Outdoor Living wil de meest complete aanbieder worden op het gebied van outdoor bij jouw op eigen terrein. Daarom staan wij altijd open voor suggesties, nieuwe merken en tips. Zo zijn wij bijvoorbeeld druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment met bijvoorbeeld meerdere soorten jacuzzi’s’ en bubbelbaden.