SERIOUS OUTDOOR COOKING

The Bastard is Neerlands trots onder de barbecues. De makers weten als geen ander dat een kamado bepaalde functies moet bevatten en vooral moet doen wat hij moet doen. Daar zijn de makers van the Bastard het allerbeste in. Vanuit liefde en alleen met de beste materialen. Een eeuwenoude kookmethode verfijnd door Nederlanders.

LEVENSLANG GARANTIE

Bij het ontwikkelen is rekening gehouden met het gebruik van de beste materialen. Gemaakt van speciaal cordierit keramiek waardoor hij tegen extreme hitte bestendig is. De constante temperatuur in The Bastard is te wijten aan de goede isolatiewaarde van de keramische binnenbekleding. The Bastard biedt daarop levenslange garantie!
ALLE ACCESSOIRES THE BASTARD
In dezelfde mooie zwarte Bastard lijn komen ook alle accessoires. In onze showroom hangen alle materialen om het koken met deze kamado nog leuker en lekkerder te maken. Vanuit het merk krijg je ook tal van handige tips en recepten om direct aan de slag te gaan. Genoeg om te ontdekken dus, met deze Bastard barbecue.

BEKIJK LIVE THE BASTARDS

Je kunt met The Bastard echt bijna alles! Denk aan stoven, bakken, grillen en roken. Bereid met verschillende technieken de mooiste gerechten. Deze veelzijdige barbecue is daarnaast ook nog eens een plaatje om te zien. Start hier jouw culinaire avontuur en kom langs in de showroom voor recepten en advies. Je kunt namelijk meer met The Bastard dan de meeste mensen denken. Onze chefkok Kamado John staat je graag te woord.
The Bastard BBQ Kruiwagen
over ons
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!