SERVE UP ADVENTURE

Het verhaal van Kamado Joe startte met onvrede over huidige grills en gereedschap. De heren van Kamado Joe wisten dat dit anders kon en waren geïnspireerd om een betere grill te ontwerpen en te ontwikkelen. Kamado Joe® is meer dan een assortiment met producten. Het is het resultaat van twee mannen die ‘s werelds beste keramisch grill maakten. Een van betere kwaliteit.

PASSIE WORDT KWALITEIT

Slimmere functies, innovatievere accessoires. Dat is het verhaal van Kamado Joe ®. Het merk staat niet voor een bedrijf maar voor een gemeenschap met mensen met dezelfde liefhebberij als de medewerkers: buiten koken met en voor vrienden en familie. Die passie is wat het merk drijft, elke dag weer en bij alles wat ze doen. Benieuwd? Kom langs in onze showroom.
ALLE ACCESSOIRES KAMADO JOE
In dezelfde lijn van Kamado Joe komen ook alle bijbehorende accessoires. De wand in onze showroom is voorzien van alle extra’s om het koken met Joe nog makkelijker te maken. Naast verschillende grills, expanders, tangen, pizza stenen, rotatie grills en meer verkopen wij ook de kolen van Kamado Joe.

BEKIJK LIVE ONZE KAMADO JOE'S

Kamado Joe staat voor innovatie met de focus op oplossingen voor problemen waar anderen deze laten liggen. Het streven van het merk; maak grillen tot een optimale ervaring voor iedereen. Deze gedrevenheid komt tot uiting in het complete assortiment. Dit zie je niet alleen terug in het ontwerp van de topmodellen, maar ook in het formaat van de grote van de houtskoolbrokken.
Kom langs in onze showroom en bekijk alle modellen, groot en klein van Kamado Joe. Onze medewerkers nemen je graag mee langs alle ins en outs omtrent deze rode Kamado.
Grill combinatie Kamado Joe BBQ
over ons
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!