FOR BBQ LOVERS

George Samaras: wat begon als een onvergetelijke op een Kamado geroosterde kalkoen tijdens Thanksgiving, resulteerde in het maken en verkopen van zijn eigen keramische grills. Primo Grills zijn speciaal ontworpen voor de serieuze barbecueliefhebber die geen consessies doet aan kwaliteit. Want dat proef je. Vandaag de dag is Primo één van de belangrijkste fabrikanten van keramische grills.

DE ENIGE ECHTE OVALE GRILL

Zo’n ovale barbecue is niet alleen qua looks een mooie toevoeging aan je tuin, de vorm biedt ook nog eens meer bakmogelijkheden. Grill steaks waarbij het water je in de mond loopt, bak heerlijke pizza, rooster op traditionele wijze een stuk kip of rook een runderborststuk mals tot in perfectie. De professionele luchtregeling brengt al jouw barbecuedromen binnen handbereik. Maak je droom werkelijkheid en kom langs in onze showroom!
ALLE PRIMO GRILL ACCESSOIRES
Naast de barbecues vind je in onze showroom ook een verscheidenheid aan accessoires, want: great equipment makes a great taste. Van grill tafels en roosters tot kruiden, bakplaten en beschermhoezen. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor de perfecte barbecue.

BEKIJK LIVE ONZE PRIMO GRILLS

De uitstekende kwaliteit van het keramiek, zijn uitgesproken ovale vorm en baanbrekende gedachte achter deze barbecue maken Primo een uitzonderlijk toestel. Het is een barbecue en over in één. Vlees, vis, groenten, brood, pizza, desserts; de Primo is van alle markten thuis.
Is je keuze gevallen op een Primo, dan moet je nog bepalen voor welk model je gaat. Uiteraard vind je bij ons de populaire Kamado All in One die vooral opvalt door zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en voor de meeste mensen meer dan voldoende opties heeft. Wil je eigenlijk nog meer ruimte en mogelijkheden, kijk dan eens naar de Oval Junior Series 200. Voor de serieuze barbecuefanaat is de Oval Large Series 300 geen overbodige luxe. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren door het Outdoor team.
over ons
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!