VENTANA: DÉ BBQ SPECIALIST

Op zoek naar een plek waar je het hele jaar door terecht kan voor barbecue accessoires? Bij Ventana Outdoor, dé BBQ specialist van Midden-Nederland, zit je goed. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef.

Of je nu al precies weet wat je wilt hebben of nog zoekende bent, onze Outdoor adviseurs kunnen je er in onze showroom alles over vertellen in geuren en kleuren.

  • BBQ & Accessoires
  • Keramisch grillen
  • Complete buitenkeukens
  • Tuin- & Sfeerhaarden
  • Maatwerk overkappingen

BBQ’S, GRILLS, TUIN- & SFEERHAARDEN
Een BBQ speciaalzaak die jou precies kan vertellen hoe je de lekkerste barbecue gerechten maakt en welk materiaal je daarvoor nodig hebt: dat is Ventana Outdoor. Want barbecueën naar een hoger niveau tillen kan alleen met topmaterialen. Zowel in onze showroom als webshop vind je niet alleen een ruime keuze aan barbecues, smokers en grills, maar ook rubs, houtskool, accessoires en kookboeken.

DE PERFECTE BARBECUE

De perfecte barbecue koop je niet uit een boekje. Barbecueën is een beleving voor het hele gezin, dat moet je voelen, zien en vooral ervaren. Want een BBQ is een aanwinst voor je tuin of in de buitenkeuken waar je jarenlang plezier aan moet beleven. Onze specialisten helpen je dan ook graag op weg.
Buiten koken kan het hele jaar door. Een Kamado Joe, Bastard of Primo Grill kan 365 dagen per jaar blijven staan om de lekkerste gerechten op te bereiden. Zo verras jij telkens weer je gezin of vrienden met de smaakvolste creaties.
Of je voorkeur nu uitgaat naar vlees, vis of groenten, het maakt allemaal niet uit. Zelfs de appeltaart smaakt het lekkerst als hij uit de barbecue komt. Kom dan ook vooral langs in onze showroom als je op zoek bent naar het juiste advies voor je BBQ, houtskool of accessoires.

RUBS EN SAUZEN

Wij hebben gekozen voor de producten van Grate Goods, authentieke, pure, maar vooral (h)eerlijke sauzen, rubs en pekel. Grate Goods is wereldkampioen BBQ en won de internationale ‘Whole Hogg Award’. Met hun ruim vijfentwintig jaar inspiratie en kennis uit Amerika produceren zij unieke barbecueproducten voor echte smaakmakers. Zij maken van iedere achteruinbarbecuer een echt BBQ koning.

BBQ ACCESSOIRES

De rokerige saus op de sappige pulled pork, de smeltende kruidenboter op groene asperges…. Soms zijn het de kleine extra’s die iets dat al goed was naar een hoger niveau tillen. Dit geldt ook zeker voor de accessoires die je bij de BBQ gebruikt. Voor barbecue benodigdheden, waaronder tangen, schalen, handschoenen, thermometers en spatels kun je bij ons als BBQ specialist terecht.
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!