VENTANA: DÉ BBQ winkel in IJsselstein

Ben je op zoek naar een nieuwe BBQ of ben je op zoek naar BBQ accessoires? Bij Ventana Outdoor, de BBQ winkel in IJsselstein, zit je zeker weten op het goede adres. Bekijk ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken en accessoires. Wij zijn er voor de beginnende barbecuer en voor de ervaren barbecue meesters.

Of je nu al precies weet wat je wilt hebben of nog zoekende bent, onze Outdoor adviseurs kunnen je er in onze showroom alles over vertellen in geuren en kleuren.

  • BBQ & Accessoires
  • Keramisch grillen
  • Complete buitenkeukens
  • Tuin- & Sfeerhaarden
  • Maatwerk overkappingen

BBQ’S, GRILLS, TUIN- & SFEERHAARDEN
Wij zijn de BBQ winkel in IJsselstein die jou precies kan vertellen hoe jij de lekkerste BBQ maaltijden maakt en wat je daarvoor nodig hebt. Bij Ventana Outdoor is het onze missie om jou BBQ materiaal naar een nieuw niveau te brengen. Zowel in onze showroom als webshop vind jij niet alleen onze ruime assortiment aan barbecues, stokers en grills, maar ook rups, houtskool, accessoires en kookboeken.
bbq winkel

DE PERFECTE BARBECUE IN IJsselstein

Jouw perfecte BBQ koop je niet zomaar uit een boekje. Barbecueën is een manier hoe jij je gezin, vrienden en collega’s een leuke tijd kunnen ervaren. Door samen te genieten van een heerlijke BBQ maaltijden. Een BBQ is ook een aanwinst voor jouw tuin en/of voor jouw buitenkeuken. Daarom kijken onze specialisten graag met je mee om de juiste keuze te maken.
Het verbaast de meeste dat je het hele jaar door kunt barbecueën. Een Kamado Joe, Bastard of Primo Grill kan 365 dagen per jaar blijven staan om de lekkerste gerechten op te bereiden. Zo verras jij telkens weer iedereen met de lekkerste maaltijden.
Je kan op de BBQ maken waar jij zin in hebt. Het is dus niet alleen maar vlees. Ook de lekkerste vegetarische en visgerechten kun je maken op de BBQ. Zelfs een appeltaart smaakt het lekkerste als hij uit de barbecue komt. Kom gerust langs in onze showroom en dan helpen wij jou met het zoeken naar een BBQ.

RUBS EN SAUZEN

Wij hebben de keuze gemaakt om voor de producten van Grote Goods te gaan. Het zijn heerlijke sauzen, rubs en pekel. Grote Goods is de wereldkampioen BBQ en won de internationale ‘Whole Hogg Award’. Door dat ze all meer dan vijfentwintig jaar kennis hebben in de Amerikaanse markt. Zijn de producten van altijd op top kwaliteit en is er veel variatie in de smaken. Zij maken van iedere achtertuin barbecueër een echt BBQ meester.

BBQ ACCESSOIRES

De rokerige saus op de sappige pulled pork, de smeltende kruidenboter op groene asperges…. Soms zijn het de kleine extra’s die iets dat al goed was naar een hoger niveau tillen. Dit geldt ook zeker voor de accessoires die je bij de BBQ gebruikt. Voor barbecue benodigdheden, waaronder tangen, schalen, handschoenen, thermometers en spatels kun je bij ons als BBQ specialist terecht.

SHOWROOM IN IJSSELSTEIN
Kom gerust langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!