DE BUITEN SFEERHAARD VOOR JOUW

Op zoek naar een leuke sfeerhaard die jou deze winter in de tuin een cozy en gezellige sfeer zal geven? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen met het zoeken naar een sfeerhaard die bij jouw tuin past. Zo bieden wij zelfs een sfeerhaard en BBQ in een. Ook bieden wij een uitgebreid assortiment aan cozy accessoires zoals warmte kussens en sfeer verlichting.

Een BBQ en open haard in één staat voor een combinatie van gezelligheid en lekker eten. Met een sfeerhaard in de tuin kun je ook tijdens de koudere maanden van het jaar heerlijke buiten blijven zitten. Maar met de combinatie van een BBQ betekent dat jij nu ook met je gezin, vrienden of collega’s heerlijk kan genieten van de gezelligheid met een lekker hapje.

ADVIES OP MAAT
Met zoveel verschillende accessoires kunnen we ons goed voorstellen dat je niet helemaal weet wat je precies nodig hebt om de lekkerste gerechten maken en zo je familie en vrienden te imponeren. Ook helpen we jou op weg met het uitzoeken van de Sfeerhaard die jouw tuin helemaal af zal maken. Zodat jij in de koude wintermaanden heerlijk kunt doorgaan met het genieten in jouw tuin en van lekker eten.
Sfeerhaard buiten

DE PERFECTE SFEERHAARD/BBQ IN EEN

Dé perfecte sfeerhaard/BBQ koop je niet zomaar uit een boekje. Barbecueën is een happening voor het hele gezin. Om voor jou de correcte bbq te kunnen kiezen. Zul je de bbq/sfeerhaard zien voelen en ervaren. Wanneer je de juiste hebt gevonden dan voelt dat als een echte aanwinst voor in buitenkeuken of tuin. Je wilt natuurlijk jaren lang plezier hebben van jouw BBQ. Onze specialisten helpen je dan ook graag op weg.
Het hele jaar buiten koken? Dat kan! Of je nu een Kamadoe Joe, Bastard of Primo hebt, allen kunnen prima 365 per jaar buiten blijven staan om de lekkerste gerechten op te bereiden. Zo verras jij telkens weer je gezin of vrienden met de smaakvolste creaties.
Het maakt niet uit wat je wilt maken op de bbq. Het is zelfs mogelijk om je toetjes op de bbq te maken. Zo kun je de lekkerste appeltaart maken op de bbq. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom als je op zoek bent naar het juiste advies voor je BBQ, houtskool of accessoires.

COSI

Wanneer je de keuze hebt kunnen maken welke sfeerhaard de tuin van jou helemaal afgaat maken. Dan is het natuurlijk ook belangrijk om de sfeer daar om heen helemaal af te maken. Met wat doe je dat dan eigenlijk? Wij raden voor jou COSI aan. COSI is de manier hoe jij de puntjes op de i zet voor een gezellige tuin in de koudere wintermaanden. Zo kun je kiezen tussen heerlijke warmte kussens voor de echte koukleum, en zijn er gezellige sfeer lampen die je tuin helemaal af maken.

BBQ ACCESSOIRES

Van een pittige saus op een heerlijk stukje pullen Pork tot de smeltende kruidenboter op de groene asperges. Vaak zijn het de kleine dingen die een goed gerecht naar een nieuw level tillen. Hier voor zijn de juiste BBQ accessoires nodig. Je kunt bij ons terecht voor al je BBQ benodigdheden zoals tangen, schalen, handschoenen, thermometers en spatels kun je bij ons als BBQ specialist terecht.
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!