VENTANA: DE SFEERHAARD KOPEN VOOR JOUW TUIN

Ben jij op zoek naar een sfeerhaard die in de winter jouw tuin een gezellig sfeer zal geven? Dan hebben wij de Sfeerhaard waar jij naar op zoek bent. Kom gerust langs bij ons in de show room en laat je inspireren door onze specialisten. Zij staan klaar om jou te helpen met het zoeke naar de sfeerhaar voor jouw tuin. Naast een sfeerhaard bieden wij ook een sfeerhaard en bbq in één aan. Zo kun je het hele jaar door genieten van jou aankoop.

Een BBQ en sfeerhaar in één staat voor de combinatie van gezelligheid en lekker eten. Met een sfeerhaard in de jouw tuin kun je heerlijk genieten in de tuin tijdens de koude winter maanden. Door de combinatie van met een BBQ betekent dat je nu ook heerlijk eten kunt bereiden in de goede zomermaanden. Zo kun je lekker een hapje eten met je gezin, vrienden of collega’s.

ADVIES OP MAAT
Met zoveel verschillende producten kunnen wij ons goede voorstellen dat je niet helemaal weet wat je precies nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken en zo je familie en vrienden te imponeren. Ook helpen we jou op weg met het uitzoeken van de sfeerhaard die jouw tuin helemaal af zal maken. Zodat jij in de koude wintermaanden heerlijk kunt doorgaan met het genieten en jou tuin en van lekker eten.
Sfeerhaard kopen

DE PERFECTE SFEERHAARD/BBQ IN EEN

Jouw perfecte Sfeerhaard en BBQ in één koop je niet zomaar uit een boekje. Lekker buiten Barbecueën is een happening voor jouw hele gezin. Om dat begint bij de juiste BBQ. Die keuze kun je alleen goed maken door de bbq te zien, voelen en te ervaren. Wanneer je de juiste hebt gevonden dan voelt dat las een echte aanwinst voor in de buitenkeuken of tuin. Onze specialisten helpen je dan ook graag op weg om de juiste keuze te maken.
Het hele jaar buiten koken? Dat kan! Of je nu een Kamadoe Joe, Bastard of Primo hebt, allen kunnen prima 365 per jaar buiten blijven staan om de lekkerste gerechten op te bereiden. Zo verras jij telkens weer je gezin of vrienden met de smaakvolste creaties.
Het maakt niet uit wat je wilt maken op de bbq. Het is zelfs mogelijk om je toetjes op de bbq te maken. Zo kun je de lekkerste appeltaart maken op de bbq. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom als je op zoek bent naar het juiste advies voor je BBQ, houtskool of accessoires.

COSI

Wanneer je de keuze hebt kunnen maken welke sfeerhaard de tuin van jou helemaal afgaat maken. Dan is het natuurlijk ook belangrijk om de sfeer daar om heen helemaal af te maken. Met wat doe je dat dan eigenlijk? Wij raden voor jou COSI aan. COSI is de manier hoe jij de puntjes op de i zet voor een gezellige tuin in de koudere wintermaanden. Zo kun je kiezen tussen heerlijke warmte kussens voor de echte koukleum, en zijn er gezellige sfeer lampen die je tuin helemaal af maken.

BBQ ACCESSOIRES

Van een pittige saus op een heerlijk stukje pullen Pork tot de smeltende kruidenboter op de groene asperges. Vaak zijn het de kleine dingen die een goed gerecht naar een nieuw level tillen. Hier voor zijn de juiste BBQ accessoires nodig. Je kunt bij ons terecht voor al je BBQ benodigdheden zoals tangen, schalen, handschoenen, thermometers en spatels kun je bij ons als BBQ specialist terecht.
SHOWROOM IN IJSSELSTEIN – UTRECHT
Kom langs in onze showroom en laat je het hele jaar door inspireren én adviseren over alles op het gebied van BBQ en outdoor cooking. Ons complete en uitgebreide assortiment buitenkeuken accessoires is geschikt voor zowel de beginnende barbecuer als de ervaren buitenchef. Ook ervaren hoe het is om een echte levensgenieter te zijn? Jouw outdoor adventure start bij Ventana Outdoor Living!