Benodigdheden:
- I kilo grote garnalen 16/20
- 400 ml. Olijfolie
- 8 tot 10 tenen knoflook
- 1 eetlepel pil pil pepers
- 1 eetlepel grof zeezout
- Beetje citroenrasp/ sap van 1 citroen
- Bieslook
Bereidingswijze:
- Doe de garnalen in een aardewerken schaal
- Bedek deze met de olie, knoflook, pepers, zeezout, citroenrasp en sap
- Meng dit goed door elkaar.
- Verwarm de Kamado voor tot ruim 250 graden.
- Zet de schaal in de Kamado en sluit deze.
- Na 6 tot 8 minuten zijn de garnalen klaar, kijk of de olie lekker pruttelt.
- De schaal op een bord zetten en af garneren met fijn gesneden bieslook.
- Is heerlijk met vers gebakken brood om de olie in te deppen en een mooie groene salade.
Eet smakelijk,
Kamado John