Recepten

Recept van John – Lamsrack met kruidenkorst

Lamsrack met kruidenkorst
Benodigdheden:
  • 2 lamsracks
  • 4 eetlepels lekkere mosterd
  • Groene kruidenmix bestaande uit: Fijngesneden peterselie, selderij, kervel, bieslook, lavas.
  • Panko ( Japans paneermeel)
  • Grof gemalen peper en Maldon zeezout.
Werkwijze:
1. Steek de kamado aan en verhit deze tot 200 graden.
2. Smeer de vetkant van de racks in met de mosterd.
3. Meng de groene kruiden met de panko en druk dit voorzichtig op de mosterd.
4. Leg de racks op het rooster en gaar deze tot een kerntemperatuur van minimaal 45 graden.
5. Laat deze 10 minuten rusten in aluminiumfolie.
6. Snij de racks in koteletjes en maal er wat grove peper en zout over.
7. Serveer met tuinboontjes en aardappelgratin.
Genieten maar!